Proeflessen

RJK op de boot

Goed leren zingen hoeft niet moeilijk te zijn, maar geeft wel zelfvertrouwen en is vooral heel erg leuk.
Op zaterdag 28 augustus 2021 is er een proefles waaraan jongens in de leeftijd van 6 tot 10 jaar kunnen deelnemen met hun ouders.

Plaats: Aarhusweg 4-7 in Groningen. Tijd: 13.00-14.00 uur.

Een ideale kans om kennis te maken met de muziek- en zanglessen die de basis vormen voor het Roder jongenskoor. Rintje te Wies, de dirigent van het Roder Jongenskoor, ontwikkelde hiervoor de methode Een leven lang zingen, die inmiddels landelijk door veel koorscholen wordt toegepast.

De lessen richten zich op het samen zingen en spelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een cymbaal. De leerlingen – cymbalisten – maken zo op een vlotte en speelse manier kennis met maat, ritme, het notenschrift en eenvoudige muziektermen. Boven alles leren ze hoe leuk het is om samen muziek te maken en wat je met je stem allemaal kunt doen als je hem op de juiste manier gebruikt.

Dus: houdt je zoon van zingen? Kom samen naar de proefles in Groningen. Ontdek de muzikale vorming die het RJK biedt: leuk, mooi én op niveau. Deelname aan de proefles is gratis. Je kunt je kind aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie kan men terecht bij: 06-22219015.

Jongens met cymbaal