Het Roder Jongenskoor (1985) is een koor naar Engels voorbeeld, met als repertoire de Anglicaanse koormuziek in breedste zin. Dirigent van het koor is Rintje te Wies, tevens artistiek leider van de Stichting Koorschool Noord Nederland. Het Roder Jongenskoor wordt alom geprezen om de consequente Engelse koorstijl, niet alleen wat betreft grootte en stembezetting, maar ook in de sterkte aandacht voor de stemkwaliteit van de individuele jongens en jongemannen. Lees meer..

Concert in Kampen

Op zaterdag 1 juli zingt het Roder Jongenskoor i.s.m. het Kampen Boys Choir in de Bovenkerk in Kampen. Een concert welke georganiseerd is in het kader van de presentatie van de nieuwe  methode 'Een leven lang zingen', geschreven door Rintje te Wies, dirigent van beide koren. Aanvang: 16.00 uur. Voor meer informatie: klik HIER

Evensong in Haarlem

Op zondag 2 juli zingt het Roder Jongenskoor een Choral Evensong in de Grote of Sint Bavokerk in Haarlem (Grote Markt 22) Deze Evensong word gehouden in het kader van de serie Zomeravondmuziek. Meer informatie over deze serie en deze evensong vindt u HIER. Het te zingen programma vindt u HIER. Aanvang: 19.00 uur

Concert in Bellingwolde

Op zondagmiddag 9 juli geeft het Roder Jongenskoor een concert in de Magnuskerk in Bellingwolde. Dit op uitnodiging van PKN-Bellingwolde. Aanvang van het concert is 16.00 uur. Voor meer informatie over deze concertserie: klik HIER. Voor meer informatie over het programma: klik HIER.